Мъжът, който падна с трактора си в дере край монтанското

...
Мъжът, който падна с трактора си в дере край монтанското
Коментари Харесай

Трактористът, който изгуби ръката си при инцидент, е починал

Мъжът, който падна с трактора си в дере край монтанското село Бързия, е умрял от раните си. Въпреки напъните на докторите, през днешния ден той е умрял в монтанската болница, оповестява bulnews.bg

Припомняме, че трагичният случай стана към 9 часа през вчерашния ден на горски път в местността "Берберска чука ".

50-годишният Пепи В. от Бързия работел в дърводобивния отдел на образователното опитно горско стопанство "Петрохан ", като теглел дървени трупи с трактора си. При маневра на заден ход обаче машината пропаднала в дере и се преобърнала няколко пъти.

При рухването служащият изпаднал от кабината на трактора и е открит на към 200 метра от горския път. Ръката му била откъсната в раменната става, кракът му бил строшен, имал и гръдни контузии.

Пострадалият е превозен по неотложност в болничното заведение в Монтана и е настанен в интензивното поделение. Извършени са му разнообразни операции, измежду които и ампутация на дясната ръка. Те обаче не съумели да го спасят и мъжът умрял.

Пепи В. работи в горското стопанство от дълги години. Женен е и има две деца. Преди месец оживял при жестока злополука с колата си.

Този път обаче шансът му изневерил, описаха негови сътрудници.

Работата по случая се поема от Окръжната следствена работа в Монтана, защото се касае за трудова акцидент.

За случая е известена Инспекция по труда в Монтана и предстоят инспекции.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР