Мъжът, който откри огън в Страсбург, е фигурирал 67 пъти

...
Мъжът, който откри огън в Страсбург, е фигурирал 67 пъти
Коментари Харесай

Стрелецът от Страсбург е имал разправии с полицията още на 10 години

Мъжът, който откри огън в Страсбург, е попадал 67 пъти в протоколи и друга документи на полицията. Това заяви френският вътрешен министър Кристоф Кастанер. Преди това той и депутатите отдадоха минута безмълвие в памет на мъртвите и ранените в основния град на Източна Франция.
" Този човек, за жалост, отдавна е прочут на полицията като извършител на закона. Още на 10-годишна възраст той е показал държание, почтено за углавно наказване. За първи път е наказан на 13 години и 67 пъти се е появявал в разнообразни протоколи по отношение на държание, редовно отбелязвано като принудително. Той е наказан общо 27 пъти ", сподели министърът, представен от БГНЕС.
Той удостовери, че стрелецът от Страсбург " е бил под наблюдаване по отношение на неговата ислямистка радикализация ", само че получените сигнали за него били " незначителни ". Кастанер даде в детайли изложение на случилото се в Страсбург и означи, че при опита за бягство из кварталите след стрелбата, трима минувачи са се пробвали да го заловен. " Всички те са получили пострадвания с нож ", сподели министърът.
Той високо оцени смелостта на тези хора и депутатите от Народното събрание приветстваха думите му за " проявената храброст " на французите, пробвали се да преградят пътя на рисков въоръжен нарушител. По време на изявлението си министърът обясни броя на чиновниците, участващи в издирването на нарушителя – сега във Франция са ангажирани 720 индивида, в това число 100 проверяващи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР