Мъжът, който миналата сряда бе нападнат и прострелян в гърдите,

...
Мъжът, който миналата сряда бе нападнат и прострелян в гърдите,
Коментари Харесай

Простреляният мъж, разхождал кучетата на Лейди Гага, с емоционално послание от болницата

Мъжът, който предходната сряда бе атакуван и прострелян в гърдите, до момента в който разхожда трите кучета на Лейди Гага, написа прочувствен пост в Инстаграм. Той към момента е в болница, а в това време двете отвлечени кучета бяха върнати от жена, която евентуално няма никаква връзка с похитителите.

„ Благодарен съм, че полицията оказа помощ Коджи и Густав да бъдат върнати. Докато колата на нападателите се отдалечаваше, а от раната ми течеше кръв, ангелчето (третото куче на име Ейжа – бел.ред.) легна до мен. Паническите ми крясъци се поуспокоиха, когато я видях “ – написа Райън Фишър.

Видеото с случая, снимано от охранителна камера на близката къща,.



„ По-нататък ще споделя повече. Сега желая да благодаря на Гага и на всички хора по света за поддръжката. Надявам се лицата, които направиха опит да ме убият, да бъдат изправени пред правораздаването “ – споделя Фишър в обществената мрежа.

Той бе атакуван в 21:40 ч. в сряда, до момента в който разхожда кучетата в Холивуд. Според полицията на идващия ден той е бил в сериозно положение, само че към този момент е нормализиран.



Предполага се, че двамата нападатели са чернокожи мъже на възраст 20-25 години.

Повече по тематиката

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР