Мъжът, който изкара цяла нощ пропаднал в тръба за отходни

...
Мъжът, който изкара цяла нощ пропаднал в тръба за отходни
Коментари Харесай

Съпругата на мъжа, паднал в тръба в Коматево: Още е в шок, няма обяснение за случилото се

Мъжът, който изкара цяла нощ пропаднал в тръба за отходни води още не може да изясни по какъв начин е паднал в шахтата. Левият крайник и лявата ръка не ги движи, несъответстващ е, описа брачната половинка на пловдивчанита Атанаска Манова пред Нова телевизия.
Прочетете още
Припомняме, че  TrafficNews  първи заяви за случая.

Пловдивчанинът, който се прибирал към дома си, пропаднал в пластмасова тръба, оставена за отводняване. Инцидентът е станал покрай стадиона в кв. Коматево в Пловдив. Човекът е бил заклещен повече от 11 часа в тясното и дълго пространство с вдигнати нагоре ръце. Правил е опити да излезе самичък, само че защото тръбата е тясна, дълга и гладка, не съумял. Не е имало и кой да му окаже помощ, защото мястото е отдалечено от жилищните постройки. Ранобудна пловдивчанка, която тази заран разхождала кучето си, чула виковете му и незабавно позвънила за помощ.

Жена е алармирала на полиция и Спешна помощ. Тръбата не е била обезопасена и отговорни са хората, които не са обезопасили по никакъв метод дупката, съобщи тя пред Нова телевизия.

В целия регион има проблем с необезопасени шахти и преди 10 дни и аз паднах в такава шахта, описа пък Красимир Георгиев. Той бил със счупено ребро и контузии по белия дроб от рухването в необезопасена шахта. Смятам да подам тъжба в общината, описа мъжът.

Поне 4 са рисковите шахти в региона на Коматевско шосе в Пловдив, настояват локални хора.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР