Мъжът, който е на около 30-годишна възраст, е бил намерен

...
Мъжът, който е на около 30-годишна възраст, е бил намерен
Коментари Харесай

Мистериозна Смърт На Англичанин В Центъра На София! Има Нещо Много Гнило!

Мъжът, който е на към 30-годишна възраст, е бил открит през днешния ден към 10 часа. Откаран е в лечебно заведение, само че макар напъните на лекарите е умрял.

От Министерство на вътрешните работи прецизираха, че сега се прави аутопсия, която ще покаже точните аргументи за гибелта на чужденеца. От полицията обаче отхвърлиха да разкрият дали умрелият е бил един от тримата бити англичани тази нощ в центъра на София.

Английски футболен ентусиаст е показал експанзия по отношение на дежурния лекарски екип в болница " Пирогов ". Мъжът е бил открит в безпомощно положение в центъра на града, след което е бил превозен до болничното заведение. В лечебното заведение футболният почитател е отказал да бъде прегледан от дежурния екип, обиждал е лекаря и здравната сестра и се е държал нападателно. Извикана е полиция, която е задържала мъжа. Той е отведен в полицейско ръководство в София.

Друг случай е станал в региона на заведение на улица " Кърнинградска ". Пострадалият е отказал здравна помощ от пристигналия на място екип.

При трети случай англичанин е обичай от незнайни покрай кръстовището на улиците " Солунска " и " Цар Асен I ". Оказана му е здравна помощ.

Тази вечер българският народен тим по футбол приема отбора на Англия на Националния стадион " Васил Левски " в среща от евроквалификациите, а в София са най-малко 4000 ентусиасти от Острова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР