Мъжът, който днес застраши живота на пловдивчанин като го засече

...
Мъжът, който днес застраши живота на пловдивчанин като го засече
Коментари Харесай

Това е джигитът, шамаросал пловдивчанин на кръстовище! Лежал е в затвора за наркотици

Мъжът, който през днешния ден заплаши живота на пловдивчанин като го засече рисково на кръстовище в пловдивския квартал " Кючук Париж ", а след това му удари пестник, е остарял познайник на полицията. Преди няколко години Слави Василев е лежал в пловдивския затвор за опиати, настояват осведомени, представени от TrafficNews.
Запознати описват, че Слави е разпространявал неразрешени субстанции в кв. " Мараша ", а също така е отглеждал марихуана и е употребявал други опиати. Налитал на пердах и вземал страха на целия регион. Мъжът е някогашен боксьор и след месец ще чества 34-ия си рожден ден. Наш четец разяснява, че Слави е излежал присъда в размер на две години, само че когато е излязъл на независимост е траял да популяризира опиати.

В обедните часове на днешния ден, 36-годишният мъж бе заловен от обектива на пловдивчанин, до момента в който раздава плесници на водач след сдърпване на пътя. Слави управлявал синя хонда " Акорд ", като изпреварвал всички останали участници на пътя с мръсна газ. Така засякъл извънредно рисковано автомобил " Мерцедес ", като минал на безусловно една багра разстояние от него.

Шофьорът на мерцедеса направил забележка на джигита и напрежението ескалирало. Шофьорът на хондата спрял, излязъл от колата и блъснал пестник на другия водач. На фрагментите ясно си проличава по какъв начин агресора подскача като тореадор пред водача на мерцедеса.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР