Мъжът, който беше арестуван по сигнал за блудство с деца

...
Мъжът, който беше арестуван по сигнал за блудство с деца
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинения на задържания мъж, дърпал ученици в тоалетната

Мъжът, който беше задържан по сигнал за блудничество с деца в столично учебно заведение, е признал виновността си, научи от свои източници от следствието bTV. Той е арестуван в полицията за 24 часа. Вече са му повдигнати обвинявания.

При първичните разпити в полицията 33-годишният Валентин Асенов е признал, че се е опитал да блудства с двете деца. Те са съумели бързо да избягат от тоалетната.

Директорът на учебното заведение Антон Тонев назовава двете деца, подали сигнала към него, „ герои” поради смелостта да го създадат.

"Преди да стартира срещата, до момента в който родителите влизаха в учебно заведение, едно от децата разпознало индивида, взел участие в случая от предходния ден. Бащата на едно от децата оказа помощ за задържането му и по-късно беше отведен в кабинета на заместник-директорката, повикахме Трето районно ръководство, те за по-малко от 3 минути пристигнаха и го задържаха”, изясни шефът на 17-о учебно заведение Антон Тонев.

Родители на деца, които са станали очевидци на случая, и през днешния ден се събраха пред учебното заведение.

"Дъщеря ми беше много уплашена, описа това, което описаха и другите деца, че въпросният господин е снабдител в учебното заведение и е бил в коридора на първи клас”, съобщи Аделина Панова, родител на дете очевидец.„ Тя по детски изясни, че господинът ги е привиквал в тоалетната. Прекалено е обезпокоена, детската душeвност е ранима”, добави майката.

Според нея казусът не е в управата на учебното заведение или в това, че не е обезопасено, а от там, че общината няма средства и не поставя задоволително старания за обезопасяването на учебните заведения като цяло.

Валентин Асенов е чиновник на един от най-големите хлебозаводи в София. Колегите му са отказали коментар по случая. Очаква се да бъде разпитан шефът на компанията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР