Мъжът, излязъл на балкона си с пушка в центъра на

...
Мъжът, излязъл на балкона си с пушка в центъра на
Коментари Харесай

Прибраха в психиатрията мъжа, който заплаши с пушка фенове на Левски в Търново

Мъжът, излязъл на балкона си с пушка в центъра на Велико Търново по време на шествието на почитателите на „ Левски ”, е спретнат в психиатрията, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Инцидентът стана на ул. „ Васил Левски ” в самия център на града, като съгласно очевидци 40-годишният мъж подразнил почитателите с крясъци „ Само ЦСКА! ”. Те пък му отвърнали с бутилки с вода, кенове с бира и бомбички, като стъклата на жилището му са изпотрошени.

40-годишният мъж е настанен в Центъра за психологично здраве във Велико Търново, а по случая е формирана кореспонденция, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи – В. Търново.

„ Вчера на стадион «Ивайло» в регионалния град се организира футболен мач. По време на шествие преди началото на срещата е осъществено нарушаване на публичния ред, вследствие на което е арестуван 40-годишен мъж от В. Търново, който е настанен в Център за психологично здраве в регионалния град.

По случая е формирана кореспонденция. По време и след привършване на мача нарушавания и произшествия не са позволени. Присъствали към 10 300 души.

В защитата на мероприятието се включиха 269 полицейски чиновници с 30 автомобила ”, се споделя в известието на полицията.

sport-vt.com
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР