Мъжът, избягал от затвора в Пазарджик преди дни, е успял

...
Мъжът, избягал от затвора в Пазарджик преди дни, е успял
Коментари Харесай

Хванали затворника от Пазарджик, след като ударил жена с камък и я обрал в София

Мъжът, избягал от пандиза в Пазарджик преди дни, е съумял да обере стара жена в София, преди да го заловят. Това стана ясно от обява във фейсбук на столичната полиция.

Мъжът бил на омекотен режим в пандиза в Пазарджик, където лежал за поредност от обири и обир. Ходил да работи на външен обект, само че на 6 април не се върнал. Следите му се губели, до момента в който на 10 април в региона на парк „ Витоша “ в София не нападнал стара жена. Ударил я с камък по главата и лишил дамската й чанта. В нея имало мобилен телефон и други персонални движимости. 

Криминалистите бързо разбрали, че търсят точно избягалия пандизчия. В резултат на бързите и съответни дейности, чиновниците на Шесто районно управление (на МВР) влезнали в дирите на причинителя и през вчерашния ден, 11 април, го задържали на територията на столицата. С осъществените голям брой процесуално-следствени дейности по неоспорим метод била открита съпричастността му към действието. Част от отнетите непознати движимости били открити и конфискувани. След отчет на събраните материали в Софийската районна прокуратура арестуваният е притеглен като обвинен. Наложена му е мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР