Мъжът и жената са като ин и ян, два свята,

...
Мъжът и жената са като ин и ян, два свята,
Коментари Харесай

Каква е разликата между дамски и мъжки парфюми?


Мъжът и дамата са като " ин " и " ян ", два свята, две разнообразни усещания за това. Жената е с прочувствена, фина природа. Мъжът е въплъщение на мощ, неотстъпчивост, увереност. Парфюмеристите при основаването на аромати вземат поради характерностите на двата пола. Следователно има мъжки парфюми и дамски такива. Както знаете, кожата на всеки човек има своя лична миризма. Съставът на парфюмите би трябвало да пасва и да е непосредствен с аромата на кожата.

Освен това ароматите на мъжки и дамски парфюми имат друга основа, разграничават се по основни съставни елементи. И въпреки всичко те имат нещо общо, оказват помощ и на двата пола, за изложение на несравним сексапил, тайнственост и половост. Всички истински, без подозрение, украсяват живота ни, вършат го по-изискан и разнороден.
Мъжки парфюми - разлики
Съвременните мъже стават все по-взискателни към избора си на мирис, без да го преглеждат като нещо второстепенно. А това слага все по-трудна задача пред парфюмерите да основават по-сложни аромати за мъже.Мъжките аромати са по-„ мощни “, съдържат дървесни нотки, миризми на култивиран чай и лавандула, придават нюанси на тютюн, „ тежест “ на аромата.Мъжките парфюми постоянно могат да бъдат разпознати освен по аромата, само че и по формата на бутилката. Такива маркови парфюми, като предписание, се продават в бутилки от 100 мл или повече, които имат непретенциозна геометрична форма и спокойни цветове.

Що се отнася до новите артикули, в мъжката парфюмна линия те са доста по-малко, в сравнение с в дамската. Това се дължи на по-консервативните възгледи на мощния пол. Ако намерят подобаващия мирис, мъжете могат да го употребяват дълго. Повечето мъже в действителност не обичат да посещават магазини за козметика, тъй че избират неотложно да купят огромна бутилка, с цел да издържи по-дълго и най-често си закупуват парфюми онлайн.
Дамски парфюми – разлики
Дамските парфюми се разграничават от мъжките по количествения си състав. Те съдържат доста флорални аромати, които са толкоз деликатни, изтънчени, изискани, подчертаващи крехкостта на женската природа. Опаковката на дамски маркови парфюми в истински форми, които постоянно се вършат от многоцветно стъкло, е много по-изискана от тази на мъжките. Често се вършат женствени аромати, включващи канела, кориандър. В композиция с флорални нотки се основава мирис на пикантност, топлота. Парфюмеристите оказват помощ на дамите да бъдат просто неустоими, създавайки от ден на ден нови ароматни композиции на истински парфюми за дами.Много дами деликатно наблюдават най-новото в парфюмерията и се стремят да опитат допустимо най-вече разновидности.

За да привлекат нови и да задържат съществуващи клиенти, добре познатите марки се пробват да пускат всяка година свежи сбирки от дамски аромати. Ето за какво представителите на слабия пол могат да прекарват часове в избор на истински парфюми, до момента в който намерят този, който им подхожда най-вече както по форма, по този начин и по мирис. Бутилките с дамски истински парфюми се отличават с ярки цветове, многообразие от истински форми и красива опаковка. Съвременната жена обича да купува парфюми онлайн.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР