Мъжът е загубил контрол върху летящото крило и не е

...
Мъжът е загубил контрол върху летящото крило и не е
Коментари Харесай

В “Сърце и Мозък” Бургас постъпи по спешност паднал парапланерист

Мъжът е изгубил надзор върху летящото крило и не е съумял да се приземи на пясъка

50-годишният М.К. е паднал на буните край Моста на Централния плаж в Бургас през вчерашния ден в 19:15 ч. Екип на незабавна помощ го е откарал към Спешния кабинет на високотехнологичния болничен комплекс „ Сърце и Мозък “. Приет е от доктор Митко Георгиев от Клиниката по Ортопедия и травматология, който назначава всички нужни проучвания – скенер на цялото тяло и ПКК, както и съвещания със експерти от клиниките по Неврохирургия и Обща хирургия.

Парапланеристът е изгубил надзор върху летящото крило и не е съумял да се приземи на пясъка, а е уцелил тъкмо камъните, сложени на юг от бургаската забележителност. Пациентът е настанен в Клиниката по Ортопедия и травматология с охлузвания и хематом в региона на лявото бедро – за благополучие без съществени контузии. Специалистите по ортопедия и травматология - доктор Христо Славов и доктор Митко Георгиев правят инцизия на хематома, с което го отстраняват изцяло. Въпреки височинната контузия, все още пациентът  е в положително общо положение, подготвен да продължи да упражнява заниманието си.

„ Изключително признателен съм за навременната реакция на експертите. Възхитен съм от отличната организация на болница ‚Сърце и Мозък‘, които с изключение на, че реагираха стремително и направиха всички проби и проучвания ми помогнаха бързо да овладея шока от случилото се. “, споделя парапланеристът.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР