Мъжът е в тежко, критично състояние, с голяма политравма, с

...
Мъжът е в тежко, критично състояние, с голяма политравма, с
Коментари Харесай

Състоянието на мъжа и детето след катастрофата край Новачене е критично, има опасност за живота им



Мъжът е в тежко, сериозно положение, с огромна политравма, с заплаха за живота, след тежката злополука сред цистерна и джип на пътя сред Мездра и Ботевград в региона на село Новачене. Направени са му проучвания, осведоми Българска национална телевизия.
Идентично е положението и на едното от децата, което е с черепно-мозъчна контузия, на командно дишане, в сериозно положение, също с заплаха за живота, оповестиха на брифинг от " Пирогов ".
Третото дете е съответно и в схващане, има контузии, само че не заплашват живота му, приведено е в детско поделение и ще се възвърне най-бързо.
При злополуката пострадаха 7 души, измежду които и две деца. В болница " Света Анна " са откарани останалите четирима ранени.
Районната прокуратура в Ботевград е почнала следствие на тежката злополука, случила се в понеделник вечерта край Новачене.
Пробата за алкохол на водача на камиона е негативна. Според Камарата на автомобилните превозвачи в България една от аргументите за случая е положението на пътя, който е посипан с дупки и неравности.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР