Мъжът е пострадал на 10 януари при сблъсък на два

...
Мъжът е пострадал на 10 януари при сблъсък на два
Коментари Харесай

Починал е бургазлията, пострадал при пътен инцидент на АМ Тракия

Мъжът е потърпевш на 10 януари при конфликт на два автомобила

Починал е 45-годишен бургазлия, потърпевш при пътен случай от 10 януари тази година. Това оповестиха от ОДМВР-Бургас, съобщи.

Припомняме, че към 14:04 часа на 10.01. на автомагистрала " Тракия ", км. 356+500 в посока Бургас, бургазлията, шофирайки лек автомобил " Фиат Браво ", с бургаска регистрация, подхваща изпреварване. Движил се е с несъобразена с атмосферните условия (валеж от дъжд) скорост, заради което изгубва надзор над автомобила и се удря в попътно движещия се от дясната му страна лек автомобил.

" Дачия Докер ", с пловдивска регистрация, ръководен от 37-годишен бургазлия. В резултат на конфликта и двата автомобила се преобърнали в крайпътната отводнителна канавка. От злополуката потърпевши: лидерът на лекия автомобил " Фиат ", който с фрактура на двете ръце и политравматизъм, с заплаха за живота, е настанен за лекуване в поделение " Реанимация " на УМБАЛ – Бургас и лидерът на лекия автомобил " Дачия Докер ", който с травма на главата, е прегледан и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР