Мъжът е паднал между две заведения, които се намират в

...
Мъжът е паднал между две заведения, които се намират в
Коментари Харесай

В Момента: Кървава Трагедия В Славейков! Чу Се Пронизващ Вик, Последва Смърт! Откриха Трупа Точно До Заведение!

Мъжът е паднал сред две заведения, които се намират в подблоковото пространство на жилищния блок 1А. Те са измежду най-посещаваните в региона и по време на случая вътре е имало хора.

Жена, която таман излизала от прилежащия магазин, станала директен очевидец - тялото на възрастния мъж, облечен в раирана нощница, паднало пред нея. Въпреки шока, в който тя изпаднала при типа на натрупа, въпреки всичко съумяла да събере сили и да позвъни на 112, заяви " Флагман ".

Тялото е откарано в бургаската болница, където ще бъде осъществена аутопсия.

Загиналият Коста Будаков е бил в съвършено здравословно положение. Въпреки възрастта си, той всяка заран ходел пешком до Морската градина и спортувал, водел извънредно деен метод на живот, споделят негови съседи.

Близките му не имат вяра той да е поставил завършек на живота си, защото бил доста позитивен и сияен човек.

„ Съпругата му умря преди 19 години, има щерка, която е учителка в елитно бургаско учебно заведение. Тя всеки ден идваше при него да види по какъв начин е, носеше му храна, постоянно излизаха и на разходка. Коста не беше и уединен, нито пенсионер с ниска пенсия. Навремето е бил миньор цели 34-години. Поради тежките условия на труд по мините пенсията му бе доста висока за българските стандарти. Вчера го видях пред блока, поговорихме си, изглеждаше в съвършено въодушевление, нямам доверие да се е самоубил. Според мен става въпрос за драматичен случай “, описа комшия на Коста.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР