Мъжът е на свободаТова призна самата Моника в ефира на

...
Мъжът е на свободаТова призна самата Моника в ефира на
Коментари Харесай

Жената подала сигнала за зверството с 18-годишното момиче също е обект на заплахи


Мъжът е на независимост

Това призна самата Моника в ефира на Нова телевизия и добави, че не излиза сама от у дома

Хиляди се включиха в митинги в поддръжка на 18-годишното момиче, нарязано с макетно ножче. Вълната на неотстъпчивост против насилието заля десетки градове. На централните площади или пред правосъдните покои в цялата страна хората показаха поддръжка към фамилията на момичето, противоречие с правосъдната система в страната и възприятието за безотговорност към сходни действия.

Моника Маринова първа алармира за случая. Близката до фамилията на потърпевшото момиче получи и закани за живота си.

„ Вчера видях море от хора. Много плакахме, тъй като имахме потребност да знаем, че не сме сами. Борбата е доста сложна и осъзнаваме, че занапред ще става по-трудна ”, показа дамата.

По думите ѝ лицето, което я е заплашвало, към този момент е пуснато на независимост. Моника показа, че я е боязън и не излиза от у дома сама.

„ Категорично считам, че в случай че не бяха медиите, институциите нямаше да ускорят своята работа. Видяхме какво се случи за един месец – едно огромно нищо ”, съобщи тя.

Близката до фамилията прикани да не се съди за един мъж по външния му тип и да не се жигосват мъжете с татуировки.

Хора, участвали на митинга също се включиха в диалога и бяха безапелационни, че казусът не е частен, а е на държавно равнище. Те приканиха министерствата да създадат своята инспекция и да се откри кой не си е приключил работата в прокуратурата и съда.

„ Единствено полицията си свърши работата “, беше безапелационна Моника. Тя добави, че от през днешния ден съдът е във почивка, само че хорлата упорстват това да се промени и съдийте да си свършат работата по случая.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР