Мъжът е бит от четирима души, приятели го описват като

...
Мъжът е бит от четирима души, приятели го описват като
Коментари Харесай

Пребитият до смърт шофьор оставя три деца сираци

Мъжът е обичай от четирима души, другари го разказват като добър човек 

Тежък случай в София. Таксиметров водач е умрял след нанесен му побой. Всичко е станало поради спор за влизане в еднопосочна улица. На мястото са се събрали близки и родственици на умрелия.

Инцидентът е станал към 18:30 ч., на кръстовището на улиците „ Рибен буквар “ и „ Хъшове “ в кв. „ Разсадника “ при Първа АГ болница. По първична информация мъжът е влезнал в спор с лидер на различен автомобил. Стигнало се е до сборичкване, след което е умрял.

Задържан за убийството е 24-годишен мъж, прочут на полицията.

Един от приятелите на таксиметровия водач описа пред, че нападателите са били четирима души и са били нападателни. Извадили са водача от колата и са му нанасяли удари, даже когато е паднал, твърди неговият непосредствен. 

По думите му, потърпевшият е съумял да звънне на брат си, само че сега, в който той е пристигнал, се е свлякъл на земята. 

Починалият е татко на три деца, оставил е семейство с три дребни девойки. През последните 10 години работи като таксиметров водач. По думите на негови другари, той е бил добър човек и не е бил нападателен. 

Три часа и половина след случая, на мястото към момента не е дошъл екип на Съдебна медицина. Много хора са се събрали и упорстват за правдивост, за работеща прокуратура, съд и полиция. 

По случая не престават да текат процесуално-следствени дейности.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР