Мъжът е бил убит с тежък тъп предмет, наподобяващ гира

...
Мъжът е бил убит с тежък тъп предмет, наподобяващ гира
Коментари Харесай

Арестуваният за жестокото убийство в София дължал на жертвата 2000 лева, щели са търгуват с криптовалути


Мъжът е бил погубен с тежък тъп предмет, наподобяващ гира

Финансов е евентуалният претекст за жестокото ликвидиране в София, оповестиха на брифинг от прокуратурата и Министерство на вътрешните работи. Мъжът, който е разчленил приятеля си му дължал 2000 лева Щели да търгуват с криптовалута.

Убийството е осъществено на 8-и против 9 август най-вероятно с гира, след което трупът е рязан на части. 

За жестокостта е упрекнат 32-годишният Веско Вълчинов, който е арестуван за 72 часа. Арестувано е и второ лице – то е подкрепило за заличване на следите, само че не е помощник, тъй като не е взело участие в закононарушението. Той е помагал за заличване на следите, тъй като с обвинявания били другари.

За посоченият за причинител се планува наказване от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна. А укривателят може да получи до 5 години, обявиха от обвиняването.

На 10 август в четвъртък сигналът за жертвата бил подаден в 4 РПУ от братовчед на 41-годишния мъж. Единият от неговите телефони бил открит до столична автокъща. Таза почнало следствието.

После служителите на реда от камери разбрали, че изчезналият и още един мъж влизат на един адрес, а след това от този адрес излиза единствено един мъж.

Убитият и килърът били в трайно другарски връзки.

От жилището на ул. „ Г.С. Раковски “, което е благосъстоятелност на причинителя са били конфискувани доста материални доказателства.

Според прокуратурата закононарушението е осъществено повече от гняв. И

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР