Мъжът Дева е умен, спокоен, внимателен, благоразумен, понякога чак до

...
Мъжът Дева е умен, спокоен, внимателен, благоразумен, понякога чак до
Коментари Харесай

Тайните на мъжа от зодия ДЕВА

Мъжът Дева е интелигентен, спокоен, деликатен, здравомислещ, от време на време чак до скука. Той е благонадежден сателит, брачен партньор, ухажор и другар. Мъжът от зодия Дева, знае по какъв начин да се приспособява, без да му е дискомфортно. Обикновено постоянно разполага с пари.
В живота мъжете Дева доближават избрани висоти. Имат възприятие за комизъм. Грижовни са към приятелите, загадъчни към дамите и постоянно подготвени да се притекат на помощ за сътрудниците.
Мъжът Дева обича да готви. От отрицателните черти на характера му се открояват нарцисизъм и скука.
Как обича мъжът зодия Дева
Мъжът Дева няма желание да сменя избраницата си. Любовта му гори с топъл пламък, който ще грее за дамата в продължение на дълги години. Той е монотонен, образован и спокоен, както в живота, по този начин и в любовта. Мъжът зодия Дева, избира дамата за дълго време. Той е собственик и не търпи изменничество. Може да живее, без да обича. Семейството за него е светилище, той се посвещава напълно на дома и обичаните хора. Обича и е правилен. Харесва красиви, умни и многостранни дами.
Сексапил у мъжа Дева
Мъжът Дева обича да прави секс. Задължителното предписание по този въпрос за него е чистотата и хигиената. Обича смелите партньорки, обича да опитва, пада си по еротично долни дрехи и всичко останало. Често е привързан към секса в Интернет.
Мъжът Дева се дами
Мъж Дева не е ревностен, само че в случай че узнае за невярност, може невъзмутимо да скапе брака. Съпругите на мъжете от зодия Дева, даже не допускат, какъв брой са късметлии.
Съвети за дами - в случай че сте харесали индивида Дева:
- Бъдете допустимо най-гъвкави.
- Хубаво е да знаете, по какъв начин да го подкрепяте публично;
- Красота, просветеност и берекет са основата за мъжа Дева;
- Бъдете буйна държанка и вярна съпруга;
- Женствеността и сексуалността са вашето първо оръжие;
Помнете: вие сте единствена за Него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР