Мъжът беше арестуван с малко повече от 60 000 лева

...
Мъжът беше арестуван с малко повече от 60 000 лева
Коментари Харесай

Димитър Илиев за ареста в Министерството на спорта: При нас няма място за рекет

Мъжът беше задържан с малко повече от 60 000 лв. в белязани банкноти.

" Това, което аз имам като информация е същото, което има и в медиите. Днес е имало акция на КПКОНПИ и прокуратурата и е арестуван чиновник на Министерството на младежта и спорта за голяма сума за рушвет. Ръководството на ММС е оказало цялостно подпомагане на проверяващите органи ", сподели Илиев.

Служителят е основен специалист в Министерството на младежта и спорта, разясни министърът. " Като всеки различен специалист в министерството, обработва планове, работи в услуга на федерациите и аз извънредно се веселя и желая да употребявам мотива да поздравя службите, че са заловили лицето, защото в Министерството на младежта и спорта няма място за рекети ", безапелационен е Илиев.

Арестуваният е чиновник в една от дирекциите на министерството, която дава отговор за приемането на плановете на спортните федарации. По информация на Българска национална телевизия става въпрос за Българската федерация по повдигане на тежести. " Не може да потвърдим, само че и не можем да отречем ", разясниха от прокуратурата за това дали името на арестувания е Иван Иванов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР