Мъжът бе задържан преди месец, след като бе спипан да

...
Мъжът бе задържан преди месец, след като бе спипан да
Коментари Харесай

Е Сега Вече Ударихме Дъното! Дръзко Бягство И От Пловдивския Затвор! За Шок На Властите Духна Известният Бандит

Мъжът бе арестуван преди месец, откакто бе хванат да продава амфетамини до Строителния колеж в Пловдив, напомня " Трафик Нюз ". След ареста се оказало, че Георги Т. има влезнала в действие присъда за разпространяване на опиати, само че се е укривал и е бил разгласен за национално търсене.

Манджата неведнъж е лежал в пловдивския затвор за пласьорство на дребно. Освен това той е наркозависим.

Георги Т. е излежавал присъдата си в затворническото общежитие " Хеброс ". Работел е на външен неохраняем обект и през вчерашния ден не се е прибрал след работа. Полицията го търси.

Преди година 32-годишният Тома Ендрев, излежаващ присъда за ликвидиране, съумя да избяга, до момента в който бе ескортиран единствено от един надзорник и без белезници от затворническото общежитие към пловдивския затвор. Той бе разгласен за търсене и арестуван 5 дни по-късно в квартирата на някогашния пандизчия Мариан Пенев на пловдивската улица " Телериг ".

Владимир Пелов, наказан на 30 година затвор, и Радослав Колев, който излежава присъда от 26 година, избягаха предишния вторник от централния Софийски затвор, откакто преодоляха съпротивата на 3-ма надзиратели, заплашвайки ги с нож и револвер и стреляха 3 пъти. До момента те не са хванати.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР