Мъжът, арестуван за опит за блудство в столичното 17-о училище,

...
Мъжът, арестуван за опит за блудство в столичното 17-о училище,
Коментари Харесай

Задържаният за блудство в столичното 17-о училище заплашил жертвите си да мълчат

Мъжът, задържан за опит за блудничество в столичното 17-о учебно заведение, заплашил жертвите си да пазят загадка. С децата следва продължителна работа на психолози. Училището към този момент взе спомагателни ограничения за сигурност, осведоми.

Микробусът на обвинявания в блудничество през днешния ден беше изтеглен от двора на учебното заведение.

По време на офанзивата на Валентин Асенов 7-годишните му жертви са в тоалетната. Той влезнал и затворил вратата. „ Казал е, че в случай че не пазят загадка, ще се случат неприятни неща ”, съобщи Красен Койчев, учебен психолог.

Вратата няма ключ, децата се отскубват от насилника и бягат. Асенов е хванат на идващия ден по време на доставка. Единият татко се нахвърля върху него, до момента в който той отхвърля.

„ Казваше, че несъмнено има някаква неточност, че са деца и си фантазират ”, съобщи зам.-директорът на учебното заведение Калина Караянева.

С родителите си обаче споделя единствено едното дете. Другото мълчи, тъй като е застрашено от насилника да пази загадка.

„ Много постоянно хората, които прибягват до принуждение по отношение на деца, ги карат да пазят загадка. Казват им, че нещо неприятно ще се случи, в случай че кажат на някого – на фамилията им, на майките, на бащите им, по тази причина доста постоянно децата пазят загадка, когато попаднат в такава обстановка. Ако и двете си бяха замълчали, тогава щяхме да имаме доста по-сериозен проблем. Може би щеше да се случи още веднъж, в някоя друго учебно заведение, тъй като този човек обикаля от учебно заведение в учебно заведение и зарежда на всички места ”, изясни учебният психолог Красен Койчев.

Един от признаците, че нещо терзае нежната детска душeвност, е внезапната смяна в държанието. И най-много – нарушавания в съня, акцентират психолози.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР