Мъжът, арестуван за опит за блудство с две 7-годишни момиченца

...
Мъжът, арестуван за опит за блудство с две 7-годишни момиченца
Коментари Харесай

Арестуваният за блудство Валентин заплашил децата

Мъжът, задържан за опит за блудничество с две 7-годишни момиченца в столичното 17-о учебно заведение, ги е заплашил да пазят загадка.

Валентин Асенов влезнал в тоалетната и затворил вратата.

"Казал е, че в случай че не пазят загадка, ще се случат неприятни неща ", описа пред bTV учебният психолог Красен Койчев.

За шанс вратата нямала ключ и децата съумели да се отскубват от насилника и да избягат.

Асенов бил хванат на идващия ден по време на доставка. Единият татко се нахвърлил върху него, до момента в който той отричал.

"Казваше, че несъмнено има някаква неточност, че са деца и си фантазират ", описа зам.-директорът на учебното заведение Калина Караянева.

С родителите си споделя единствено едното дете. Другото мълчи поради опасността на насилника.

"Много постоянно хората, които прибягват до принуждение по отношение на деца, ги карат да пазят загадка. Казват им, че нещо неприятно ще се случи, в случай че кажат на някого - на фамилията им, на майките, на бащите им, по тази причина доста постоянно децата пазят загадка, когато попаднат в такава обстановка. Ако и двете си бяха замълчали, тогава щяхме да имаме доста по-сериозен проблем. Може би щеше да се случи още веднъж, в някоя друго учебно заведение, тъй като този човек обикаля от учебно заведение в учебно заведение и зарежда на всички места ", изясни Койчев.

Един от признаците, че нещо терзае нежната детска душeвност е внезапната смяна в държанието. И най-много - нарушавания в съня, акцентират негови сътрудници психолози.

Такива ще имат продължителна работа с двете пострадали първокласнички.

Микробусът на обвинявания в блудничество през днешния ден беше изтеглен от двора на учебното заведение.

Училището към този момент взе спомагателни ограничения за сигурност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР