Мъжът, арестуван по подозрение за нападения с нож срещу три

...
Мъжът, арестуван по подозрение за нападения с нож срещу три
Коментари Харесай

Криминално проявен е нападателят над жени от Нюрнберг

Мъжът, задържан по съмнение за набези с нож против три дами в немския град Нюрнберг, е бил съден за разнообразни закононарушения в предишното, съобщи ДПА, като се позоваха на управляващите и локални медии.

38-годишният Даниел Г. беше задържан в събота покрай мястото на престъплението и у него беше открит нож със следи от кръв. Той е обвинен, че е намушкал и съществено ранил три дами в четвъртък вечерта за към три часа. Прокуратурата съобщи, че преглежда случаите като опит за преднамерено ликвидиране.

Животът на трите дами към този момент е отвън заплаха. Засега обвиненият резервира безмълвие, а претекстовете му остават незнайни, сподели полицията. Мъжът, който е немски жител, в началото е бил задържан за имуществено закононарушение, което се допуска, че е направил към два часа преди първото намушкване. Той е отговарял на описанията, дадени от нападнатите дами. Подозренията на полицията към него по отношение на намушкванията се удостоверили, откакто било открито, че неговата ДНК съвпадала с тази, открита на мястото, където била нападната една от дамите.

Мъжът, който нямал непрекъснат адрес, е бил прочут на полицията. През 2002 година е бил наказан на една година затвор за обезчестяване. Съден е бил и за други закононарушения, в това число кражба, машинация, клюка, палеж и по отношение на опиати. За последно е бил в институция за изтърпяване на санкции през 2015 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР