Мъж завърза куче за колата си и го влачи полумъртво

...
Мъж завърза куче за колата си и го влачи полумъртво
Коментари Харесай

Страшно зверство навръх Коледа! Фейсбук завря заради тази СНИМКА 18+

Мъж завърза куче за колата си и го влачи полумъртво километри наред. Случаен минувач е съумял да снима зверството и изпрати сигнал до БЛИЦ.



Ето какво описват за случая и в една от групите във Facebook за отбрана на животните:

„ Това куче е било влачено на Коледа за теглича на кола от село Бузовград, където е било купено до село Черганово, където живее изродът. Мъж, който е видял инцидентно протичащото се, спрял колата и е извикал полиция. Малоумникът влачил кучето, обяснил, че го е купил, с цел да му пази двора, защото има строителни материали, само че тъй като не го познавал, се страхувал да не го ухапе и по тази причина го вързал за теглича.

Не бил очаквал, че като кара с 40 км в час кучето ще се влачи и не желал да го убие преднамерено. Ако задачата му била да го убие щял да го закара в гората и да го гръмне, вместо да прави сеир по улиците. Кучето е живо, само че е цялото в рани, муцунката и лапите са със смъкната кожа.

Полицаите предиздвикали изрода да качи кучето в багажника и му споделили да го заведе на доктор, след което си тръгнали. От цялата история до тук аз знам на 100%, че този мъж няма да се погрижи за кучето, няма да заплати нито за доктор, нито за медикаменти.

Ако не го е хвърлил към този момент в някое дере, го е оставил вързано в двора на къщата си без подслон, без къщурка, несъмнено даже и без вода, по този начин както е с раните и в случай че не го измъкнем от там ще почине вързано и осакатено. Хора, които живеят покрай селото, би трябвало да потърсят къщата на изрода и да се опитат да вземат кучето. То е напълно младо и доста едва, а раните били ужасни, просто на фотографията не се виждат. Затова всевъзможни обети и псувни сега няма да са му от изгода, значимото е някой да се ангажира да откри къщата на изрода и да вземе кучето, с цел да му се помогне действително. Достатъчно е да се каже на тоя глупак, че са пуснати тъжби в прокуратурата и ще го посетят Господари на ефира и самичък ще изиска да го съобщи. Дано има Коледа за това младо страдалче! “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР