Мъж, заподозрян за брутално изнасилване в Мездра, днес е бил

...
Мъж, заподозрян за брутално изнасилване в Мездра, днес е бил
Коментари Харесай

Арестуваха мъж, заподозрян за бруталното изнасилване на дете в Мездра

Мъж, обвинен за брутално обезчестяване в Мездра, през днешния ден е бил наведен в следствения арест във Враца.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор 22-годишният Венцислав Йоханов е арестуван за 72 часа, след което ще се желае от съда да бъде оставен за непрекъснато зад решетките.

Баба бе бита, насилена и ограбена в Ценово

Вчера Мездра бе ужасена от брутално обезчестяване, при което едвам не бе убито момиче и единствено бързата интервенция на незабавните медици избавиха живота му. Цял ден в неделя полицията работи по тежкия престъпен случай, съобщи BulNews.

Днес потърпевшото 15-годишно момиче е било освидетелствано от правосъден доктор. Детето към момента е в болничното заведение, където лекарите поставят старания да бъде възстановенo след жестокото закононарушение.

По неофициални данни, потърпевшата е разказала пред проверяващите, че в началото е била застрашена от Венцислав Йоханов да отиде в жилището му, където по-късно през нощта е била бита, душена и влачена из стаите от обезумелия мъж, след което брутално я изнасилил.

Момичето е живяло известно време при майка си в Дубай, откъдето идва прякора й Дубайчето. Категорично е потвърдено, че не е била другарка на изнасилвача.

По непотвърдена информация сега обвиненият за тежкото закононарушение е с условна присъда за опит за обезчестяване, което ще има значително въздействие върху решението на съда.

Междувременно близки на Йоханов започнаха акция във фейсбук, целяща неговото оневиняване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР