Издирването на заподозрения за убийство в Охайо приключва със ситуация със заложници и смъртоносен сблъсък на бензиностанция в Западна Вирджиния

...
Мъж, заподозрян в убийство в Охайо и множество кражби на
Коментари Харесай

Мъж, заподозрян в убийство в Охайо и множество кражби на коли в Кентъки, беше убит от полицията в Западна Вирджиния при сблъсък пред бензиностанция където държеше трима заложници.

Многощатското издирване на Дейвид Мейнард, 54, приключи късно вечерта в събота на писта в град в Западна Вирджиния, граничещ с река Охайо. Това е мястото, където сержант спря и разпозна мъжа, стоящ зад гишето, като заподозрян, който се е изплъзвал на полицаите до този момент, според съобщение на щатската полиция на Западна Вирджиния.

Мейнард насочил пистолета си към сержанта, и специален екип за реагиране на държавната полиция е реагирал с местните правоприлагащи органи, според съобщението.

каза на филиала на CBS WOWK-TV, че преговарящ за заложници от специалния екип за реагиране на щатската полиция на Западна Вирджиния е разговарял с Мейнард в продължение на час и половина. В един момент се смяташе, че една от жертвите на заложниците е била застреляна, но това не беше така, съобщи станцията.

Полицията казва, че преговарящият успешно е освободил двама заложници, преди Мейнард да поиска да бъде поставено одеяло на вратата за третия заложник.

Полицаи стреляха, след като Мейнард „излезе от вратата и се захвана“ с членове на екипа за специални реакции на държавната полиция, според съобщението. Щатската полиция на Западна Вирджиния каза на Асошиейтед прес, че не може да предостави повече информация в неделя.

Мейнард от Айрънтън, Охайо, почина от нараняванията си в близката болница. Полицията съобщава, че третият заложник е бил безопасно обезопасен и няма ранени служители.

Началникът Съливан каза, че никой от тримата заложници няма видими наранявания, съобщи WOWK.

Издирването започна в петък, когато Полицията в Айрънтън, реагирала на сигнал за изстрели, открила 29-годишна жена, вързана с въжета, и 78-годишния втори баща на Мейнард мъртъв, според WSAZ. По пътя властите казват, че Мейнард е отвлякъл две жени на различни места в Кентъки – едната от които се е освободила и се е обадила на 911, след като е шофирала на безопасно място – и е откраднал и двете им коли.“

Мейнард беше забелязан късно в събота в Кенова, Западна Вирджиния и приютът беше пуснат в действие, докато полицията го търсеше, съобщи WOWK.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР