Мъж, заподозрян в опит да отвлече 6-годишно момиченце, е бил

...
Мъж, заподозрян в опит да отвлече 6-годишно момиченце, е бил
Коментари Харесай

Заподозрян за отвличане на дете линчуван в Турция

Мъж, обвинен в опит да отвлече 6-годишно момиченце, е бил линчуван от ядосана навалица в истанбулски квартал и по-късно е умрял на път за болница, съобщи Българска телеграфна агенция.

Инцидентът е станал тази нощ в квартал Малтепе, където очевидци твърдели, че 38-годишният мъж се е опитал да отвлече момиченце от улицата. Разгневени поданици на квартала го обкръжили и го били дълготрайно време, заяви ДПА, като се базира на турската осведомителна организация Доган.

Полицията пристигнала на място и съумяла да разпръсне ядосаната навалица. Заподозреният бил откаран в болница, където отказал лекуване. След това той бил отведен в полицейски сектор, където споделил, че се усеща зле. Мъжът умрял на път за болничното заведение.

Случаи напоследък с изчезнали и убити деца накараха родители да излязат на митинги в няколко града на Турция, съгласно информации в медиите. По-рано този месец хиляди хора участваха в проява в Истанбул.
Случаите на полова корист и ликвидиране на деца разпалиха още веднъж дебата в Турция за смъртното наказване и за потребление на химическа кастрация, отбелязва ДПА.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР