Мъж заплаши да набие представител на ЛГБТ общността в Испания,

...
Мъж заплаши да набие представител на ЛГБТ общността в Испания,
Коментари Харесай

Драма: Гей на косъм от жесток побой заради наглост

Мъж заплаши да набие представител на ЛГБТ общността в Испания, който забелязал в ресторант на ''Макдоналдс'' в Барселона, до момента в който си чакал реда на касата. Повод за проявената експанзия от страна на посетителя бил ''екстравагантният'' тоалет на момчето, който прилягал повече на момиче.

Мъжът е изразил неодобрението си от облеклото, заявявайки, че се намират на публично място и е липса на всякакво почитание да се облича по този метод, още повече, че това е място, посещавано най-много от деца.

Напрежението в заведението се е покачило, когато момчето индиферентно му отвърнало, че през днешния ден (27,06,2019.) е Денят на прайда, при което мъжът му отвърнал, че доста бързо може да се трансформира и в Деня на починалите, след което го заплашил с физическа разпра,но наличието на защитата не разрешило да се стигне до ексцесия, осведомиха испански медии.

da igual como vistamos, da igual si tenemos pluma, da igual si nos besamos en publico, da igual si SOMOS NOSOTROS MISMOS, siempre habrá neandertales que les moleste ver diversidad y personas con personalidad propia. La lucha sigue, como cada año ✊ #Pride pic.twitter.com/KLez7KGq05
— Celopan✨ #MerezcoAlgoMejor (@CelopanYT) June 28, 2019
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР