Мъж залъга 14-годишна девойка, че ще се ожени за нея.

...
Мъж залъга 14-годишна девойка, че ще се ожени за нея.
Коментари Харесай

Стоян излъга 14-годишна, че ще се ожени за нея. Поживя с нея 4 месеца и я върна на родителите

Мъж залъга 14-годишна госпожица, че ще се ожени за нея. Прибра я в дома си и след няколко месеца я върнал при родителите й.

Административно наказване санкция в размер на 1000 лв. бе наложено на 24-годишен юноша от с. Микрево, община Струмяни, за това, че е живял с малолетно момиче в бащиния му дом.  Според събраните доказателства по делото оказва се, че Стоян е подвел 14-годишната М.Н, че ще подписа цивилен брак с нея. След като близо четири месеца и половина е живял на брачен начала с нея, той я върнал при родителите й, съобщи " Струма ".  

На процедура делата по Наказателния кодекс за общуване без брак завършват в досъдебна фаза. Минимален е процентът, в който двойките подписват цивилен брак, преди да бъдат изправени на подсъдимата пейка, и не се стига до налагане на неоправдателни присъди. Нарушението за това закононарушение е санкция от 1000 до 5000 лв. или отнемане от независимост до 2 години и половина. 

Наложеното наказване на Стоян  не предстои на обжалване и протестиране, откакто арбитър Иван Филчев утвърди постигнатото съглашение сред обвиняемия  и прокуратурата. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР