Мъж закара трупа на мъртвия си вуйчо в пощенски клон,

...
Мъж закара трупа на мъртвия си вуйчо в пощенски клон,
Коментари Харесай

Мъж заведе мъртвия си вуйчо да си вземе пенсията

Мъж закара натрупа на мъртвия си вуйчо в пощенски клон, с цел да вземе пенсията му. Обяснението му на странната преживелица е, че не знаел, че вуйчо му е умрял.

40-годишният Деклан Хауни твърди, че не се е опитвал да ограби умрелия си вуйчо Пидър Дойл, 66-годишен. Племенникът и негов другар влачили умрелия мъж до пощата, с цел да му вземат пенсията от пощенска работа в Хозис, Ирландия. Инцидентът станал в петък сутринта.
В Ирландия падат ограниченията
От през днешния ден в Ирландия падат съвсем всички ограничавания поради COVID-19. Решението е взето поради прекосяването на пика на Омикрон и огромният...
Прочети повече
Племенникът се оплаква, че към този момент локалната общественост го е жигосала като „ палач “. Мъжът признава, че имал съществени зависимости от алкохол и опиати, само че към този момент три години е чист. Мъжът, който е излежал две години в пандиза, споделя, че в този момент е упрекнат, че умишлено е довел мъртвия си чичо, с цел да вземе пенсията му.

Починалият е бил влачен от вкъщи му до пощенския клон. Когато мъртвецът направил усещане на чиновниците, тялото на умрелия било подпряно на стената, написа БГНЕС. 

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР