Мъж загина, а съпругата му е тежко ранена, след като

...
Мъж загина, а съпругата му е тежко ранена, след като
Коментари Харесай

Поразено от бурята дърво премаза автомобил на столичен булевард, шофьорът загина

Мъж почина, а брачната половинка му е тежко ранена , откакто върху колата им падна дърво, съборено от бурния вятър в София.

В следобедните часове през днешния ден във Второ районно управление (на МВР) е постъпил сигнал за случай на столичния бул. „ Илиянци “, съобщи Дарик.

Според първичната информация дървото е паднало върху движещ се по пътното платното лек автомобил , в което пътували мъж и жена.

На място е умрял 65-годишният мъж, а брачната половинка му е в тежко положение . Тя е откарана в болница за оказване на здравна помощ.

Временно придвижването по бул. „ Илиянци “ е спряно в двете направления, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Пред медиите шефът на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “ към Столичната община Красимир Димитров сподели, че на мястото на случая е пристигнал и кметът на София Васил Терзиев.

Започва оглед за рискови тополи в целия регион. В същото време от понеделник ще бъдат изрязвани рискови дървета. Димитров изясни, че тази активност се прави с вишка, което при мощен вятър прави дейностите рискови.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР