Мъж загина, а други седем души - включително две деца

...
Мъж загина, а други седем души - включително две деца
Коментари Харесай

Човек загина и седем други бяха ранени, след като стълбът на кабинковия лифт в Турция се срути, като пътниците паднаха рязко

Мъж почина, а други седем души - в това число две деца - са ранени, откакто стълб, поддържащ кабинковия въжен превоз, се срути през днешния ден в Турция.

54-годишният Мемиш Гюмюш беше погубен при нещастието, която се случи тъкмо пред турския курортен град Анталия. Шестима турски жители и един киргизки жител са били ранени, оповестиха управляващите.

Смята се, че Мемиш е от Турция и е паднал в скалисто дере, откакто свързващият дирек е паднал " по неустановена причина ". Две деца са измежду другите седем ранени при ужаса на кабинковия въжен превоз Тунектепе, известен измежду туристите.

Снимки в турските медии демонстрират очуканата кола, която се люлее от изместени кабели откъм ската на скалистата планина, до момента в който медиците се грижат за нея ранените. Хеликоптери, оборудвани с нощно виждане, бяха извикани, с цел да спасят 184 души, останали блокирани в кабините на системата на кабинковия въжен превоз след разигралия се смут, сподели кметът на Анталия Мухитин Бьочек в изказване.

Той добави: „ Нашите профилиран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР