Мъж, за когото се твърди, че държи мобилен телефон до

...
Мъж, за когото се твърди, че държи мобилен телефон до
Коментари Харесай

„Пътешественик във времето с мобилен телефон забелязаха на СНИМКА от 30-те години

Мъж, за който се твърди, че държи мобилен телефон до ухото си, беше забелязан на злокобна фотография от 30-те години на предишния век, което кара теоретиците на конспирацията да имат вяра, че пътуването във времето е действително. 

От няколко години в интернет се популяризира фотография на градски площад в Съединени американски щати, която съгласно теоретиците на конспирацията потвърждава, че „ пътешествениците във времето “ в действителност съществуват, припомня The Mirror. Черно-бялата фотография улавя оживена улица в Ню Йорк с търговци и локални поданици, занимаващи се с ежедневния си бизнес. Смята се, че е направена от американски фотограф на Union Square в Бруклин през 1936 година

Потребителите на обществените медии обаче считат, че са забелязали нещо извънредно за епохата.

Според доста теоретици на конспирацията мъжът на напред във времето на фотографията наподобява държи до ухото си устройство, което доста наподобява на мобилен телефон. За тях това значи, че човек, който е облечен по същия метод като останалите пешеходци, е „ странник във времето “.
 Пътешественик във времето, площад в Съединени американски щати, моментна фотография от 30-те години на предишния век, странник във времето, доктрина на конспирацията, обществени мрежи, мобилен телефон, Твърди се, че мъжът държи в ръцете си мобилен телефон Снимка: Brooklyn Museum Collection
Други консуматори на обществените мрежи обаче показаха мнение, че мъжът може да е притискал нещо друго към ухото си или просто да е желал да се почеше по главата.

Това не е първият път, когато мобилен телефон е видян на фотография, предхождаща изобретяването на портативното устройство. Затова деликатните консуматори на обществените мрежи са уверени, че на друга фотография от 40-те години виждат „ странник във времето “.

В центъра на фотографията може ясно да се види мъж в дрипав кафяв костюм, който гледа в нещо, което наподобява като мобилен телефон. Около него има десетки хора, които се припичат в последните лъчи на лятото на Towan Beach през септември 1943 година Снимката е оповестена онлайн от Стюарт Хъмфрис. След публикуването на фотографията в X (Twitter), доста консуматори започнаха да насочват вниманието си към мъжа, за който се твърди, че са забелязали мобилен телефон в ръцете му.



„ Добър улов. Очевидно индивидът на фотографията е пътуващ във времето екскурзиант, който ревизира мобилното си устройство. Най-накрая има доказателство, че пътуването във времето е действително. Сега виждаме неща на остарели фотоси, които преди сме пропущали, само че в този момент знаем, че са телефони, тъй като ги имаме “, написа доктор Кевин Пърсел под фотографията.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР