Мъж, за когото дълго се смяташе, че е убил тийнейджърката

...
Мъж, за когото дълго се смяташе, че е убил тийнейджърката
Коментари Харесай

Заподозреният убиец на Натали Холоуей, Джоран ван дер Слот, признава престъплението, казва майка

Мъж, за който дълго се смяташе, че е умъртвил тийнейджърката от Алабама Натали Холоуей преди 20 години, призна, че закононарушение, сподели майка й.

Йоран ван дер Слот се призна за отговорен в сряда за изнудване на пари от фамилията и като част от съглашение за признание на виновността той трябваше да разкрие по какъв начин младежът умря.

" Той е килърът ", сподели Бет Холоуей пред кореспонденти пред съда в Бирмингам.

Нейната щерка, тогава на 18 години, изчезна от карибския остров Аруба през 2005 година, откакто напусна бар с ван дер Слот.

Холандецът ще излежи своите 20- годишна присъда в Перу, където към този момент беше зад решетките за друго ликвидиране.

През 2010 година той изиска 250 000 $ от майка й в подмяна на информация.

" Вие най-сетне признахте, че в действителност вие сте я умъртвили ", майка й Бет му сподели в съда в сряда, съгласно новинарския уебсайт AL.com.

Тя също по този начин сподели, че той е " пребил " щерка й, която щеше да навърши 37 този месец, заяви уеб сайтът.

Неговото самопризнание е документирано в правосъдна кореспонденция и обрисувано от арбитър Анна Манаско, до момента в който тя го осъжда.

" Вие сте брутално умъртвили в обособени произшествия през години две красиви дами, които отхвърлиха вашите полови ухажвания “, сподели тя, имайки поради Стефани Флорес, която той умъртви през 2010 година

Ван дер Слот получи 28-годишна присъда за ликвидиране в Перу. Изчезналата американска тийнейджърка Натали Холоуей е оповестена за мъртва

В подмяна на присъдата от 20 години ван дер Слот се съгласи " да даде цялостна, цялостна, точна и правдива информация по отношение на изгубването на Натали Холоуей ", сподели Министерството на правораздаването.

Не е ясно каква част от тази информация ще бъде споделена с обществеността, само че Бет Холоуей сподели, че документите, известна като оферта, ще бъде оповестена.

Тя също сподели на кореспонденти, че ван дер Слут е умъртвил Натали на плажа и по-късно " я е пуснал във водата и това е последното, което я е видял. "

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР