Мъж влачи със скутер . Животното умира, а срещу заподозрения

...
Мъж влачи със скутер . Животното умира, а срещу заподозрения
Коментари Харесай

Жестокост в Силистра: Мъж влачи със скутер куче


Мъж влачи със скутер. Животното умира, а против обвинения е почнало следствие, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Силистра.

Полицията в крайдунавския град задържа 59-годишен, предизвикал. Разследването е почнало през вчерашния ден след подаден сигнал на тел. 112 за мъж, който е засечен наоколо до село Айдемир да влачел с електрически скутер вързано с въже тяло на куче.

Вчера вечерта зоозащитници алармирали в полицията за в местността „ Кълнежа “ трупове на възрастно куче (влачено от арестувания мъж) и на осем дребни кутрета, умъртвени и вързани в чувал.

Установена е самоличността на причинителя, само че той не е бил открит на адреса му в селото. Около 9:00 ч. тази заран въпреки всичко е арестуван за период до 24 часа. Изяснява се съпричастността на различен 44-годишен мъж по случая. Образувано е досъдебно произвеждане, следствието продължава.

Даниела Найденова от неофициална група за отбрана на прецизира за Българска телеграфна агенция, че сигналите за пострадване на животни са зачестили. Обикновено обаче става въпрос за експанзия или пострадване, а случаите на умъртвяване са относително рядко.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР