Мъж "възкръсна" в Испания точно преди да му бъде направена

...
Мъж "възкръсна" в Испания точно преди да му бъде направена
Коментари Харесай

Мъж оживя точно преди аутопсията си

Мъж "възкръсна " в Испания тъкмо преди да му бъде направена аутопсия. Лекарите били изцяло уверени, че Гонсало Монтоя Хименес е мъртъв.

Хименес, който е единствено на 29 години, се е намирал в испански затвор за осъществена от него кражба. Но един ден той просто не се събудил.

След "смъртта " му в килия в пандиза тялото е преглеждано нееднократно и не са открити никакви признаци на живот. Въпреки това мъжът идва в схващане единствено няколко минути преди да бъде осъществена аутопсия, оповестява "Дейли Стар ".

Трима разнообразни лекари прегледали пандизчията и удостоверили, че той е мъртъв. След известно време тялото на "починалия " е сложено в специфичен чувал и изпратено в моргата на пандиза. Единствено патолозите съумели да заподозрат нещо, тъй като внезапно чули много мощно хъркане, идващо от чувала. Лекарите били в неразбиране от положението на Хименес. Той незабавно е бил изпратен в болница, с цел да се възвърне.

Тялото на Хименес е имало безусловно всички признаци на мъртвец, също така кожата му е имала виолетов нюанс. Това демонстрира, че организмът не е получавал нужното количество О2. По-късно е открито, че в деня преди случая мъжът се е оплаквал, че не се усеща добре.

Засега никой от специалистите не е в положение да изясни по какъв начин тъкмо е станало това "възкресение ". Местните медии оповестяват, че когато Хименес най-сетне се е възстановил, е изискал среща със брачната половинка си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР