Мъж вървял по една от улиците на Воронеж, когато чул

...
Мъж вървял по една от улиците на Воронеж, когато чул
Коментари Харесай

Мъж извади бременно куче изпод тротоара /снимки/

Мъж вървял по една от улиците на Воронеж, когато чул чудноват тон, като скърцане или ридание. Изненадан, той попитал един минувач, дали чува същото. Оказало се, че всеки може в действителност да го чуе. Без да се замисля, мъжът се захванал за работа и почнал да разглобява тротоарните плочки
Когато индивидът ги махнал, звуците единствено се усилили. Накрая можело да види муцуната на куче. Животното не можело да премине през дупката. Кучето е било бременно и по тази причина му трябвало повече пространство. След като разширил дупката малко повече, мъжът съумял да освободи четириногото.
По-късно, животното било изпратено в подслон, където родило три кученца с подобаваща грижа. И по какъв начин това куче се е озовало под тротоара, спасителят схванал чак след няколко дни.
Оказало се, че дни преди избавителната интервенция, на същото място се е срутила част от пътя. След това плочките още веднъж са били инсталирани и никой не е забелязал кучето, което е проникнало в земята по време на ремонтния развой. Животното прекарало два дни подземен с малко количество въздух. Колко хубаво е, че най-малко някой е чул звуците, преди да е станало прекомерно късно.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР