Мъж, въоръжен с нож, уби днес двама души и рани

...
Мъж, въоръжен с нож, уби днес двама души и рани
Коментари Харесай

Мъж уби двама в китайско училище

Мъж, въоръжен с нож, умъртви през днешния ден двама души и рани още двама в селско главно учебно заведение в Централен Китай. Това оповестиха локалните управляващи, съобщи Франс прес.

Не се загатват детайлности за убитите. Двете ранени деца са откарани в болница, прецизираха в официално съобщение управляващите на окръг Нинюан в провинция Хунан. Няма заплаха за живота им.

Полицията арестува 31-годишен мъж на име Чжън Моюцзюн, гражданин на същото село. Не се оповестяват претекстовете на нападателя, означават Агенция Франс Прес и ТАСС.

Two dead after knifeman breaks into a school and slashes pupils in China https://t.co/wA0qRgBEpp
— Daily Mail Online (@MailOnline) 3 April 2019
Нападенията с нож в учебни заведения зачестиха през последните години в Китай и принудиха управляващите да затегнат ограниченията за сигурност в съответните зони, показва Агенция Франс Прес.

През октомври м. година жена атакува ученици на детска градина в югозападната провинция Съчуан и рани 14 от тях. През април 2018 година мъж умъртви 9 възпитаници в северната провинция Шенси и рани 12. През април учебен чиновник нанесе удари с чук на 20 деца от образователното заведение в Пекин, припомня организацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР