Мъж в Южна Корея беше осъден на една година и

...
Мъж в Южна Корея беше осъден на една година и
Коментари Харесай

Мъж осъден на затвор в Южна Корея заради стихотворение, възхваляващо Северна Корея

Мъж в Южна Корея беше наказан на една година и два месеца затвор за написване на стихотворение през 2016 година, възхваляващо властническата Северна Корея и нарушение на закон, забраняващ достъпа до уебсайтовете на Северна Корея, заяви осведомителна организация Йонхап в понеделник, представена от Ройтерс.

Мъжът, на към 60 години, беше упрекнат в нарушение на Закона за националната сигурност, който блокира достъпа до уебсайтовете и медиите на държавното управление на Севера и не разрешава напъните за " прослава, подбудителство или пропагандиране " на неговите действия.

Съседните страни към момента механически са във война , защото помирение постави завършек на борбите в Корейската война от 1950-1953 година, само че кротичък контракт не е подписан.

Служител в централния областен съд на Сеул отхвърли да даде детайлности по случая.

Мъжът беше упрекнат в достъп до Uriminzokkiri - следен от страната уеб страница на Северна Корея - и изпращане на стихотворение през 2016 година, възхваляващ напъните на Северна Корея за обединяване.

Той твърди, че няма да има проблеми с жилищата и заетостта при социалистическата система в севернокорейски жанр, се споделя в отчета.

Мъжът преди този момент е бил упрекнат за нарушение на закона за националната сигурност по различен мотив.

Върховният съд на Южна Корея по-рано тази година дефинира Закона за националната сигурност за парламентарен макар възходящите апели през последните години законът да бъде преразгледан поради свободата на словото .
 КНДР към този момент натрупа оръжия по границата с Южна Корея
КНДР към този момент натрупа оръжия по границата с Южна Корея

Северна Корея решена да продължи с изстрелването на сателити
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР