Мъж в югозападен Китай се облял с бензин и завързал

...
Мъж в югозападен Китай се облял с бензин и завързал
Коментари Харесай

Китаец заплаши да се самозапали. Отменили партито му заради коронавируса

Мъж в югозападен Китай се облял с бензин и завързал фойерверки към кръста си, тъй като управляващите анулираха тържеството за рождения му ден като защитна мярка против разпространяването на ковид.
Жителят на Чунцин, 59-годишният Уанг, възнамерявал да направи прием с 10 маси в края на предишния месец, заяви държавната организация Синхуа.
Но управляващите в Китай ограничиха обществените събирания като мярка за ограничение на епидемията, и представители на локалните управляващи споделили на Уанг да анулира купона.
Общинските управляващи в Пекин оповестиха предходната седмица, че тържествата и групови вечери в заведения за хранене ще бъдат краткотрайно неразрешени в китайската столица, с цел да се предотврати разпространяването на вируса.
След като тържеството му било анулирано, мъжът от Чунцин се появил в офис на селския комитет, украсен с фойерверки към кръста си, заяви Синхуа.
Той също по този начин се облял с бензин по гърдите и държал запалка в опит да " уплаши и заплаши селския комитет, с цел да бъде позволено празненството ".
Местните прокурори повдигнаха обвинявания на Уанг за нарушение на публичния ред.
Стотици милиони хора в Китай са изправени пред ограничавания поради напъните за преодоляване на огнището на ковид, който до момента е заразил над 44 600 души и е довел до загуба на живота на над 1100 души.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР