Мъж в Пловдив обижда и заплашва жена, докато е в

...
Мъж в Пловдив обижда и заплашва жена, докато е в
Коментари Харесай

Мъж ругае и заплашва жена на улица в Пловдив, пред очите на малкото й дете

Мъж в Пловдив наскърбява и заплашва жена, до момента в който е в автомобила си с дребното й дете. За това алармира пострадалата, която е карала детето си на детска градина. Нелепата обстановка се е разиграла тази заран на улица в Захарна Фабрика, като повода за кавгата е спор за преимущество.
Прочетете още
Жената описа, че е пътувала към детската градина с детето си, което е съвсем на три години, когато стигайки до ул. „ Петър Шилев ” в региона, бива посрещната от бял автомобил, чийто лидер е бил мъж на междинна възраст.

„ Тъй като тази уличка е двулентова и постоянно от едната страна има паркирали коли, се постанова, когато се засекат две коли, едната да изчака в по-широката част. Въпросният господин вижда, че пристигам и все пак не изчаква в пресечката преди тази уличка, която в действителност е на към метър от него и застава най-нагло по средата и отхвърля да даде обратно. На него му коства да измине един метър, с цел да ми даде път, а аз трябваше да измина няколко метра, а и зад мен към този момент имаше коли ”, описа тя.

В този миг мъжът слиза от колата и отива на прозореца й като стартира да и изяснява с недодялан звук, че била нагла, както и че е трябвало тя да му направи път, а не той на нея.

„ След като му споделих, че на него ще му коства доста по-малко старания просто даде един метър обратно, с цел да минем и времето, в което се разправя с мен към този момент щеше да се е преместил, той отхвърли да се дръпне и се върна в колата. Видях на къде вървят нещата, слязох от колата, снимах него и регистрационния му номер и се качих назад, като потеглих да давам обратно, с цел да изляза по-бързо от тази нелепа обстановка ”, добави дамата

Виждайки, че го снима, мъжът също изкарва телефона си, с цел да снима дамата, след което се качва в колата си и потегля към нея.

„ Спря до моя прозорец, смъкна неговия и стартира да ме наскърбява и заплашва - била съм си купила книжката, била съм тъпа, смотана и елементарна и какво ли още не. Питах го по какъв начин не го е позор да ми приказва по този начин, като детето ми е на задната седалка. Неговият отговор беше, че въобще не го интересува ”, показа тя.

Тогава пловдивчанката се е обърнала, с цел да види по какъв начин е детето й. Момченцето е било с ококорени и насълзени очи и е попитало майка си за какво този господин я наскърбява и за какво се държи по този начин.

„ Не заех по какъв начин да му отговоря. Възпитаваме го, че да се удря и наскърбява не е хубаво, че би трябвало да е деликатен към девойките и да им прави път, опитваме се да го превърнем в добър и виновен мъж. Но в действителност нямах пояснение за държанието на този господин. Плаче ми се, уплаших се за мен и най-много за малкото  ми момченце, тъй като както този  ме наскърбяваше очи в очи, нищо не му пречеше и да ми посегне ”, описа още дамата.

Пловдивчанката добави, че се обръща към медията ни за случката от през днешния ден да доближи до повече хора и да вземат образец по какъв начин не би трябвало да се държим един с различен.

„ В какъв свят и страна живеем? Искаме да се положителни и виновни, да няма престъпност. Винаги търсим виновността в другите. Поведението на този човек за мен беше неприемливо, грозно, заплашително. Хора, апелирам ви, бъдете по-добри, бъдете по-толерантни. Ако сами не стартираме смяната вътре в нас, в никакъв случай няма да се промени и обстановката, в която живеем! ”, приключи дамата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР