Мъж в Охайо вися на около 6 метра над земята

...
Мъж в Охайо вися на около 6 метра над земята
Коментари Харесай

Мотокарист наказа крадец на кола, вдигна го на 6 метра във въздуха!

Мъж в Охайо увисвам на към 6 метра над земята в транспортно средство, за което се твърди, че се е опитал да открадне, до момента в който чакаше полицията да дойде, с цел да го арестува.

Кадри от бодикамера от полицията в Акрон демонстрират, че SUV към момента виси във въздуха, преди да бъде леко свален надолу, тъй че чиновниците да могат да заловят обвинения.



„ Как се казваш, дребосъче? “ — чува се да пита един от служителите на реда. „ Не е твоя работа, брато “, сподели обвиненият с белезници. Когато му споделили, че е задържан, обвиненият попитал защо и споделил, че в действителност бягал от някого, предава New York Post.

Униформеният, който е снимал фрагментите, по-късно отива да приказва със чиновниците в автоморгата, разпознати от локалната телевизионна станция WOIO като Arlington Auto Wrecking, а индивидът, който бързо кара мотокара, с цел да задържи обвинения, сподели, че „ тази кола подскача, готви се да бъде пусната. "



Обаждане на 911 също предадено от медията.  „ И по този начин, той към момента е в колата на към 20 фута във въздуха в товарача “, споделя служителят на бизнеса на диспечера. „ Прекрасно, това е най-страхотното нещо, което съм чувал “, дава отговор операторът на 911 със смях. „ Ние ще пратим някого при вас. “

Бизнес чиновници споделиха, че този случай е третият, в който е забъркан обвиненият, който те разпознават като 26-годишния Александър Фънк, само че за първи път той е хванат. Кадрите, споделени от полицейското ръководство в Акрон, са с дата 17 октомври и демонстрират чиновници в пандиза по-късно да разискват случилото се.

„ Той разруши кола на бунището и преди да успее да излезе, го хванали с мотокар, не се майтапя, към 20 фута над земята, тъй че когато отидохме, напряко го арестувахме “, споделя служителят на реда, до момента в който други се смеят.

Превод: GlasNews

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР