Мъж в напреднала възраст беше нападат и ограбен в центъра

...
Мъж в напреднала възраст беше нападат и ограбен в центъра
Коментари Харесай

Жестоко нападение във Велинград, пострада възрастен мъж

Мъж в преклонна възраст беше атакуват и ограбен в центъра на Велинград, взеха му 50 лева Пострадалият е открит в безпомощно положение, има сериозна контузия на тазобедрената става, съобщи бТВ.

66-годишният мъж е атакуван в тил на оживено място в центъра на града – в офис постройка на метри от общинския пазар.

Възрастният мъж се е опитал да окаже опозиция, само че нападателят съумял да му вземе портфейла и жестоко го блъснал на земята.

Съпругата на потърпевшия описа какво се е случило: „ Бях на работа в същата постройка. И брачният партньор ми е идвал при мене. Пазарувал е и е идвал при мене. В един миг слушам, че той вика за помощ – когато излязох, той към този момент беше повален. Бяха се събрали хора, обадих се на тел. 112. Съпругът ми таман е влизал в постройката и оня е вървял след него. “

Предполага се, че нападателят е наблюдавал и набелязал жертвата си от пазара, където потърпевшият купил зеленчуци.

Полицията арестува създателя на дръзкия обир безусловно часове след нападението. Това е 36-годишен мъж от Велинград с богато престъпно досие.

Срещу него към този момент има повдигнато обвиняване за обир, съпроводен със междинна телесна щета в изискванията на рисков рецидив. По тези обвинявания може да получи от 5 до 15 години затвор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР