Мъж установи по нелеп начин че се води мъртъв. Човекът

...
Мъж установи по нелеп начин че се води мъртъв. Човекът
Коментари Харесай

Шофьор в погребална агенция установи, че се води мъртъв

Мъж откри по безразсъден метод че се води мъртъв. Човекът подал сигнал в полицията за липсващ негов документ. Тогава на мъжът от Малайзия му било обявено, че е вписан като мъртъв.

Той желал да трансферира гроб за двама души, който със брачната половинка му закупили от родственик заради финансови проблеми.

Тъй като не съумели да намерят акта за гроба, той отишъл да подаде сигнал в полицията.

71-годишният мъж, който е водач на траурен ван, бил посъветван да подаде тъжба до Националния отдел за регистрация (JPN), откакто схваща вестта за себе си през януари.

Той обаче споделя, че смъртният му статус към момента не е поправен и прикани JPN да отговори.

„ Работя в траурен дом от толкоз доста години, само че в никакъв случай не съм мислил, че ще бъда посочен като мъртъв, “ споделя той.

След като е разгласен за умрял от осем месеца, Чун се сблъсква с редица компликации, когато се пробва да възобнови публични документи.



Това се оказва и огромен проблем за работата му като водач, защото тази година не е съумял да възобнови документа си за пътен налог.

За благополучие той най-сетне съумява да убеди отдела за авто превоз да го удължи с най-малко 18 месеца.

„ Ако статусът ми не се актуализира, се тормозя, че банковата ми сметка и активите ми ще бъдат замразени. Омръзна ми от това, прекомерно съм остарял, с цел да продължа да вървя нагоре-надолу по инситуции, “ добавя още мъжът.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР