Мъж умишлено блъсна с автомобила си колата на бившата си

...
Мъж умишлено блъсна с автомобила си колата на бившата си
Коментари Харесай

Мъж умишлено блъсна колата на бившата си приятелка в Бургаско

Мъж съзнателно блъсна с автомобила си колата на някогашната си другарка в Бургаско, след което избяга, осведомиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в морския град.

Инцидентът станал през вчерашния ден, 18 март, към 14.30 часа в село Оризаре, община Несебър. Тогава 34-годишният М. М., шофирайки по улица " Първи май " с персоналния си автомобил, съзнателно блъска движещия се в посока от село Гюльовца към село Оризаре лек автомобил, в който се придвижвала някогашната му другарка - 33-годишната Е. Ч. от село Гюльовца. Към момента на удара дамата се возила в автомобила, който бил ръководен от различен мъж - 34-годишния И. Ш. от село Руен.

Агресивният лидер блъснал странично колата, в която се возила някогашната му обичана - в задната лява ризница на колата. След като двата автомобила спрели, М. М. траял с експанзията - той блъснал с железен предмет дамата в региона на бедрото. След това избягал от местопроизшествието.

След подаден сигнал мъжът е открит от органите на реда в село Гюльовца. Той е тестван за алкохол, като дрегерът е посочил 0.46 промила централизация на алкохол в кръвта. От водача е взета и кръвна проба за химичен разбор.

Мъжът е арестуван за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане, следствието продължава./news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР