Мъж удуши до смърт собственик на куче и по-късно се

...
Мъж удуши до смърт собственик на куче и по-късно се
Коментари Харесай

`Убиецът се върна в къщата на жертвата, за да открадне лабрадула, докато тялото се разлагаше по стълбите`

Мъж удуши до гибел притежател на куче и по-късно се върна в дома на разлагащата се жертва и взе лабрадула му, съдът реши чух.

Тялото на Доналд Пейшънс, 45, беше намерено под покривка в долната част на стълбището му от полицията, която реагира на известия за кражба с щурм в къщата с тераса в Радклиф, Голям Манчестър. Пощальон се обадил на 999 сутринта на 22 август предходната година, когато видял мъжка фигура да се катери през задния прозорец на парцела на Ashworth Road и чул звук като някой, който се пробва да влезе принудително.

Същият мъж по-късно се появил от задната градина със " приблизително огромно, пухкаво " бяло куче на мотив, разбра Манчестърският кралски съд. Короната споделя, че 39-годишният Иън Конъл е бил индивидът, който е въвел адреса и че известно време от 19 август нататък е умъртвил господин Пейшънс, прочут с второто си име Прентис.

Откривайки делото на прокуратурата във вторник, Майкъл Хейтън KC сподели на правосъдните заседатели, че господин Пейшънс е „ просветен човек “, който има коре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР