Мъж удари дете с колата си в Бяла Слатина и

...
Мъж удари дете с колата си в Бяла Слатина и
Коментари Харесай

Ужасяващ инцидент! Мъж помете с колата си дете в Бяла Слатина, прати го в болница

Мъж удари дете с колата си в Бяла Слатина и го прати в болница, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи във Враца.
Пътнотранспортният случай е станал нощес, малко след 20 часа. Лек автомобил „ Опел Астра” се движел с несъобразена скорост и блъснал пресичащо на пешеходна пътека 10-годишно дете от Севлиево. Собственик и лидер на колата е 61-годишният С. Л. С., гражданин на Бяла Слатина. Той е пробван за алкохол с техническо средство, като то отчело негативен резултат.
Вследстие на удара е потърпевш дребният пешеходец, който е прегледан в локалния център за незабавна здравна помощ. Детето е с контузни рани в региона на левия крайник, само че е без заплаха за живота. То е ориентирано към ортопедичен кабинет в многопрофилната болница в Плевен.
Причините за злополуката са несъобразена скорост в тъмната част на денонощието при понижена видимост заради мъгла, влажен асфалт, лишаване на преимущество на пешеходец, преминаващ върху пешеходна пътека, както и несъобразителност към уязвим участник в придвижването – дете.
По случая е формирано досъдебно произвеждане в районното ръководство на Бяла Слатина.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР