Мъж, убил съпругата си и трите си малки деца, преди

...
Мъж, убил съпругата си и трите си малки деца, преди
Коментари Харесай

Голяма трагедия заради фалшив ковид сертификат

Мъж, умъртвил брачната половинка си и трите си дребни деца, преди да посегне на живота си, е показал подправен документ за COVID-19, като причина за нещастието. 

Главата на фамилията се е страхувал, че децата му ще му бъдат отнети, когато фалшификатът бъде оголен, заяви прокурорът във вторник, представен от Ройтерс.

Полицията е разкрила двама възрастни на 40 година, и три деца на четири, осем и 10 години умряли от огнестрелни рани в фамилен дом в Кьонигс Вустерхаузен, южно от Берлин в събота.

В прощална записка, открита от полицията, мъжът споделя, че е фалшифицирал документа за имунизация на жена си. Нейният шеф схванал и двойката почнала да се опасява, че ще бъде задържана и ще изгубят децата си, сподели прокурорът Гернот Бантлеон пред Ройтерс.

Полицията е извикана в къщата, откакто очевидци видели безжизнени тела, оповестиха полицията и прокуратурата.

Трагедията идва месец, откакто беше въведено условието чиновниците да демонстрират документ за имунизиране, преболедуване или тестване за COVID-19, с цел да могат да вървят на работа.

Германските управляващи се съгласиха предходната седмица да забранят на неимунизираните достъп до магазини, като се изключи хранителни, магазини и пекарни и възнамеряват да създадат имунизацията наложителна за някои специалности.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР