Мъж, убил баща си, е задържан от служители на полицейското

...
Мъж, убил баща си, е задържан от служители на полицейското
Коментари Харесай

Мъж уби баща си с дървен прът в Септември

Мъж, умъртвил татко си, е арестуван от чиновници на полицейското ръководство в Септември. Това оповестиха за от ОДМВР - Пазарджик, представени от "Фокус ".

Сигнал за случилото се е подаден рано тази заран в дежурната част на ръководството. Незабавно на мястото са ориентирани полицейски екипи и кола за спешна помощ на "Спешна помощ ". Пристигайки униформените открили, че в основата на тежкото битово закононарушение е остарял спор сред 52-годишен мъж и възрастните му родители. Мъжът редовно злоупотребявал с алкохол и проявявал нападателно държание към тях. Рано тази заран абсурдът се разразил още веднъж, като се спречкал първо с майка си, а след това и с татко си.

В резултат на солидно използвания алкохол мъжът взел дървен кол и блъснал с него 77-годишния си татко в региона на главата. Възрастният мъж умрял на място.

На местопроизшествието е осъществен оглед от дежурна група при РУ-Септември, конфискувани са материални доказателства имащи отношение към осъщественото тежко закононарушение. Мъжът е арестуван за период от 24 часа. За случая неотложно е известена Окръжната прокуратура в Пазарджик, формирано е разследване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР