Мъж уби родителите на съпругата си, простреля брат й и

...
Мъж уби родителите на съпругата си, простреля брат й и
Коментари Харесай

Мъж от Пловдивско уби родителите на жена си, рани брат ѝ и се самоуби

Мъж умъртви родителите на брачната половинка си, простреля брат й и се самоуби. Тежкото престъпно закононарушение с три жертви е осъществено в село Маноле.
Престъплението се е случило през нощта, сподели Ваня Христева, областен прокурор на Пловдив. По думите й става дума за ликвидиране на двама, третият човек е прострелян. Извършителят самичък е поставил завършек на живота си. Всички са в близки фамилни връзки, мотивът е влошени фамилни връзки. 
Главният комисар Живко Коцев съобщи, че малко след среднощ е получен сигнал на тел. 112 от жена. Тя споделя, че брачният партньор й е направил ликвидиране на майка й и татко й с потреблението на оръжие - пушка и е направил опит за ликвидиране на брат й. Извършителят няма престъпни прояви. Пушката е противозаконна, няма данни да има позволение за нея. Жертвите са мъж на 61, брачната половинка на 57 и простреляният брат на брачната половинка е на 36 години.
" Като пътувахме от София, той към този момент се беше самоубил, това е към 01:30-02:00 часа ", съобщи Коцев.
В парцела, в който е осъществено убийството има и други хора - стара жена в инвалидно положение и още три деца.
Христева съобщи, че са осъществени всички първични и неотложни дейности по следствието, осъществени са няколко огледа на местопроизшествието. Иззето и приобщено по делото е оръжието на закононарушението.. Става дума за огнестрелно оръжие. В момента положението на потърпевшото трето лице е устойчиво. Към момента се правят и други дейности по следствието. 
Няма данни за законно владеене на оръжието. Установява се методът, по който лицето се е сдобило с него, несъмнено нелегално добито оръжие, сподели Христева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР